...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поставка за Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеБлагодаря много за този пост. Особено ме радва информацията, че поставката може да се купи в Пловдив. И друг път отговаряй по-бързо...
Ай ся кат даваш мнооо зор утре сутринта да идиш да си е купиш и към 10:00ч. да качиш снимки да видим как седи на коли преди фейса!!!
Колегата който е пуснал темата, щом е от Пловдив може да мине някой път на някоя от неделните срещи да е видим на живо!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПомолих колегата за повече информация за първи път в 22.08 ч. вчера, което едва ли е чак толкова късно, а и самият той бе в нета до доста по-късно, затова го подканих след това. А поставката наистина ще си купя, но не си падам по снимките - не случайно не съм качил нито една във форума - просто не съм много добър фотограф, а некачествени снимки не бива да се качват според мен.
Нямам идея що е така, но е факт...sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Наистина,липсата на поставката за чаша в 156 много изнервя .. много съм навит да си я зема ще седи супер ... ( няма казваме че е от бмв) но дали ще може малко повече инфо за начина на поставяне ?
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТези на принципа на държачите за навигация ли са?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Comment